Wie zit er achter BoekenSchaap?

Mijn naam is Monique Schaap en daar is ook de bedrijfsnaam uit voortgekomen.

Geen boekenwurm, maar een boekenschaap … zo’n wollig beest in de wei.

Hoe is deze webwinkel ontstaan?

Lang geleden ontdekte ik Marktplaats om met overtollige huisraad een ander een plezier te kunnen doen. Ik kreeg daar ook wel lol in.

Op een gegeven moment kwam er een doos spirituele boeken mijn kant op. Wegens plaatsgebrek kon ik deze niet bewaren, maar ik kon ze ook niet zomaar wegdoen.

Monique Schaap

Ik besloot om ze op Marktplaats aan te bieden. Twee mensen blij: ik wist dat de boeken een goede bestemming kregen en de ander omdat die op een betaalbare manier een mooi boek kon bemachtigen.

 

Van webdesign naar webshop

Als zzp’er ben ik enige jaren werkzaam geweest als webdesigner. Ik heb toen voor diverse klanten een website gemaakt.

Met de wens om een webshop met de nodige functionaliteiten in mijn portfolio te kunnen tonen, ben ik BoekenSchaap gaan opzetten met als uitgangspunt mijn boekenplanken met esoterische titels.

In het verleden heb ik op esoterisch gebied de nodige opleidingen en cursussen gevolgd. Van Kinesiologie (Touch for Health, Edukinesiologie) naar Reiki en magnetiseren tot Bach Bloesems en aromatherapie. Hier heb ik toen een aardige boekencollectie over opgebouwd.

Inmiddels zijn de webdesign werkzaamheden beëindigd en ligt de focus volledig op het runnen van de webwinkel die wekelijks nieuwe aanvoer heeft.

 

Nieuwsbrief

Gaat het vervelen? Met één simpele klik ben je weer uitgeschreven!