Partner van Bol.com

bol.com partner

Bol.com? En BoekenSchaap.nl dan?

BoekenSchaap blijft gewoon op dezelfde manier doorgaan. Het enige verschil is, dat er zo langzamerhand bij steeds meer boeken ook de prijs van Bol.com te zien is. En via de link van deze grote conculega kun je ook daar gewoon dezelfde titel bestellen.

Waarom deze uitbreiding? De collectie van BoekenSchaap is niet zo immens als die van de grote blauwe bol. En mocht een boek uitverkocht zijn, wat heel goed mogelijk is omdat er meestal maar één boek van een bepaalde titel op voorraad is, dan kun je het gewenste boek toch online bestellen.

Wil je op de hoogte gehouden worden als er nieuwe titels bij BoekenSchaap aangeboden worden? Dan kan je een boek voordeliger op de kop tikken dan bij Bol.com …. schrijf je heel eenvoudig in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Er wordt geen spam verstuurd, alleen de beloofde nieuwsbrief. En heb je er weer genoeg van? Met 1 klik kan je jezelf weer uitschrijven.

2 reacties op “Partner van Bol.com

  1. Monique Schaap zegt:

    Beste Anne,

    Nee niet meer, want dan moet ik de prijs van mijn boeken behoorlijk verhogen. Als ik via Bol (ook) zou verkopen, zit daar een extra marge bovenop plus provisie voor Bol. Direct via deze site van BoekenSchaap ontvang je hetzelfde boek, maar dan voordeliger.

    Met vriendelijke groeten,
    Monique (boeken)Schaap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *