Boeken met méér inhoud

Boeken met meer inhoud

Het had de ondertitel van de website kunnen zijn: ‘Boeken met méér inhoud’.

Waarom een webwinkel gespecialiseerd in (tweedehands) esoterische boeken? Het antwoord hierop is heel eenvoudig: het heeft mijn eigen interesse.
De kennis en vaardigheden zijn ook veelal aanwezig na de nodige cursussen en workshops hierover gevolgd te hebben.

Het begon ooit met toegepaste kinesiologie, Touch for Health 1 t/m 4. Hierna werd er kennis gemaakt met Reiki tot en met de tweede graad.
Dan wil je nóg meer weten … de SORAG-Akademie volgde met onder andere aromatherapie, Bach Bloesems en een basiscursus Homeopathie.
De kinesiologie vaardigheden werden verder uitgebreid met Edukinesiologie en Zicht op Leefblind.
Daarna ging het meer de paranormale kant op met onder andere Magnetiseren, Intuïtieve Ontwikkeling en als meest recente Trance Medium. Deze werden gevolgd bij het EPC Waterland, waar ik al jaren webmaster ben.

Boeken over deze onderwerpen hebben de grootste aantrekkingskracht op mij om in de collectie op te nemen, maar ook aanverwante onderwerpen zijn aanwezig. De collectie breidt zich langzamerhand verder uit. Deze boeken ‘met meer inhoud’ komen overal en nergens vandaan. Hierbij wordt naast de inhoud ook gekeken naar de staat van de boeken. Titels waarvan er nog veel in omloop zijn, daarvan wordt zoveel mogelijk alleen dat exemplaar in de collectie opgenomen waarvan de conditie ‘zo goed als nieuw’ of zelfs ‘in nieuwstaat’ is.

Wil je op de hoogte gehouden worden, wanneer er weer nieuwe exemplaren zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en je ontvangt een keer in de zoveel tijd een overzicht met de nieuwste titels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *